Het Herroepingsrecht

Bij de online aankoop van producten heb je als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Omgaan met het product
Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Pak het product slechts in die mate uit of gebruik het alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking retourneren, conform onze verstrekte instructies.

Kosten van een herroeping
Als je een artikel wenst te retourneren zijn de kosten die je hier voor moet maken voor je eigen rekening. Wij adviseren voor retourzendingen gebruik te maken van DHL for you. Via DHL for you kun je een pakket retourneren vanaf €5.75.

Waardevermindering van het product
Het kan zijn dat wij een waardevermindering in rekening brengen. Dit doen wij als het product bijvoorbeeld incompleet, duidelijk gebruikt of beschadigd wordt geretourneerd. Uiteraard stellen we jou hier altijd van op de hoogte.

Terugbetalingstermijn bij herroepingsrecht
De terugbetaling doen wij altijd binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
✖︎
Sluiten
 
✖︎
Sluiten